Le llamaban Morenito

Aquests dies que comença la calor és hora de casaments i comunions, i és ara que la pastissera de la Pedrera ha tret una nova creació; ella l'ha batejat com "El Morenito" un pastís de dues xocolates amb ànima de tiramisú. És tímit però a l'hora extrovertit; el duo de xocolata li dona un toc clàssic on l'aspecte visual fa que la gent no el prengui seriosament, però l'ànima de tiramisú el torna revel i agoserat, i fa que tot aquell que el prova digui "com està el morenito".

Això sí, la posada en escena espectacular fa que El Morenito sigui la nova sensació de les celebracions d'aquest estiu a La Pedrera.

El Jardí dels Mosaics

 La zona on s'hi celebren les cerimònies d'enllaç : acollidor i amb gran capacitat per a rebre tots els convidats .Aquest espai rep l'honor de veure entrar els nuvis per una gran catifa vermella fins al balancí nupcial. Les voltes centrals obsequien als convidats amb un aire magestuós i juntament amb els colors i efectes piromusicals fan que moment de l'enllaç sigui un record únic.

La Festa del Domènech

Moltes gracies familia Domènech per compartir la vostra festa amb nosaltres. Os deixem a continuació les fotos del dia.

Comparses 2017 

Per tots aquells que vareu asistir a la festa de les comparses a La Pedrera us deixem les fotos del photocall que es varen realitzar. Esperem que us ho vareu passar molt bé. Moltes gràcies a tots.