La Boda de la Sandra i l'Amadeu

Volem fer un recordatori de la celebració de la Sandra i l'amadeu que es varen cassar el pasat 22 de Juliol en una ceremonia molt emotiva aqui als jardins de La Pedrera.

Només agrair la confiança que van dipositar amb nosaltres i felicitar-los en aquest viatge en el que s'han enbarcat.

Moltes felicitats Nuvis.

Le llamaban Morenito

Aquests dies que comença la calor és hora de casaments i comunions, i és ara que la pastissera de la Pedrera ha tret una nova creació; ella l'ha batejat com "El Morenito" un pastís de dues xocolates amb ànima de tiramisú. És tímit però a l'hora extrovertit; el duo de xocolata li dona un toc clàssic on l'aspecte visual fa que la gent no el prengui seriosament, però l'ànima de tiramisú el torna revel i agoserat, i fa que tot aquell que el prova digui "com està el morenito".

Això sí, la posada en escena espectacular fa que El Morenito sigui la nova sensació de les celebracions d'aquest estiu a La Pedrera.

El Jardí dels Mosaics

 La zona on s'hi celebren les cerimònies d'enllaç : acollidor i amb gran capacitat per a rebre tots els convidats .Aquest espai rep l'honor de veure entrar els nuvis per una gran catifa vermella fins al balancí nupcial. Les voltes centrals obsequien als convidats amb un aire magestuós i juntament amb els colors i efectes piromusicals fan que moment de l'enllaç sigui un record únic.