Casaments amb encant

A La Pedrera ho tenim tot preparat per a que el dia de les vostres noces sigui el mes especial.

Noces d'Or i Argent

HOMENATGE ALS VOSTRES 50 ANYS DE CASATS

Tot i que ja han passat 50 anys, els vostres cors segueixen amb la il.lusió de compartir amb la família i els amics tot l’amor que sentiu l’un per l’altre. Amor en majúscules , amor veritable, del que perdura....I diuen els entesos que l’amor compartit creix i es fa més fort.

Celebrar és viure amb més intensitat. Som el que compartim. I compartim allò que realment és important.

A la Pedrera  sabem que vosaltres sou dels que voleu viure intensament compartint aquest moment tan emotiu de les vostres vides i per això, a partir d'aquest moment,  estem a la vostra disposició per ajudar-vos  a que el dia de les vostres noces d’or  siguin un dia super entranyable!

Us fem un avançament , però, del que trobareu al nostre restaurant:

"Entrada dels nuvis amb efectes pirotècnics, celebració homenatge als vostres 50 anys de casats, tir amb arc  per a tots els convidats amb tir d’honor dels nuvis , pastís amb vídeo homenatge especial noces d’or , aventura final amb DJ i  ball  inaugural dels nuvis , monitora per als néts , i si voleu que els vostres fills i amics  s’ho passin d’allò més bé.... concurs de sing star i coreografies divertides"

Un dels records que sabem segur que perdurarà per sempre és l’acte homenatge als vostres 50 anys de casats que celebrareu a La Pedrera. El Jardinet dels Nuvis estarà preparat per a rebre la vostra família i amics: La frescor del contacte amb la natura i els detalls de decoració especials ompliran aquest raconet de La Pedrera de sensacions carinyoses. Els efectes pirotècnics de la vostra entrada, una gran catifa vermella i la música crearà un ambient propici per a que us reuniu amb la vostra gent.

Mestre de cerimònia , familiars implicats, músiques per a cada instant, renovació dels vots, poemes, versos, cançons, tot s’anirà organitzadament succeint per a regalar-vos un inesperat homenatge a l’amor ....pètals de roses naturals, l’ arròs simbòlic de prosperitat...moment màgic!

Felicitats nuvis: hi heu arribat i us ho mereixeu!

 

Estarem molt contents de la vostra visita .Us  esperem! 

Serveis Inclosos Casaments